CounterSign

CounterSign

CounterSign is een professioneel wachtrijsysteem voor gebruik in diverse omgevingen waarin u uw klanten zo efficiënt mogelijk wil begeleiden en het wachten op bediening zo aangenaam mogelijk te maken. Ondertussen kan u ook promotie maken voor producten, uw diensten aanprijzen of andere informatie ter beschikking stellen.

Nummertje trekken?

Wachtrijen in winkels en dienstencentra is een gegeven van alle tijden. Een wachtrijsysteem is in zijn eenvoudigste vorm bekend als het nummertje uit de nummerautomaat bij de bakker maar dit kan ook veel complexer toepassingen hebben als je met meerder loketten werkt in een gemeentehuis bijvoorbeeld. Het doel van dit nummersysteem is om de klanten gestructureerd te laten rijtje schuiven om iedereen eerlijk op zijn beurt te laten wachten en de mensen naar het juiste loket te leiden.
In grote dienstencentra kan men via een aanraakscherm de juiste dienst selecteren of kan je hiervoor aan de balie terecht. Hier wordt dan een ticket geprint dat u naar de juiste dienst leid en met behulp van een scherm bij het desbetreffende loket kan de burger zien waar hij/zij moet wachten en hoe lang de wachtrij is.

 

 

Recente Artikels

Digital Signage (PowerSign) verandert de manier waarop bedrijven communi

Hoewel de meeste mensen reeds uit ervaring weten "je krijgt wat

Support Nodig?

Nieuws

Friday, September 2, 2016 - 14:10
Thursday, September 19, 2013 - 23:24
Thursday, September 19, 2013 - 18:16

Social Media

               

Google+ PowerSign on google+
Go to top