PowerSign

PowerSign is een softwarepakket dat door ons engineering team werd ontwikkeld. Het is een krachtig pakket dat vele mogelijkheden biedt in verschillende bedrijfstakken en zowel oplossingen biedt voor het aansturen van één scherm tot honderden schermen.

Het achterliggende idee van powersign is gebruiksgemak. De meeste mensen zijn vertrouwd met een windows omgeving. Omwille van deze reden werd ervoor geopteerd te vertrekken vanuit microsoft powerpoint voor de aansturing van de schermen. Aangezien het succes van digital signage staat of valt met de inhoud hebben we ervoor gezorgd dat ook leken op het gebied van vormgeving op een eenvoudige manier met powersign aan de slag kunnen.

Configuratie PowerSign

De configuratie van een standaard PowerSign set-up bestaat uit drie onderdelen: de server, de scheduler en de player.
Klik op de onderdelen hieronder voor meer info.

Deze dient voor de opslag en de uitwisseling van gegevens. De server zorgt ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment op de juiste schermen verschijnt. Het is bijgevolg het hart van de installatie. Deze server kan fysiek geïnstalleerd worden in een van de bedrijfsgebouwen. Bovendien biedt elektromic de mogelijkheid powersign als een service aan te bieden waardoor het ganse onderhoud door onze diensten gebeurt.
Dit is de gebruikersinterface. Deze software wordt geïnstalleerd op de computer(s) van diegenen die het systeem beheren en van diegenen die de inhoud aanmaken.
Dit zijn kleine pocket computers die de inhoud afspelen. Per display wordt lokaal zulks een player voorzien om de schermen aan te sturen. Deze players kunnen uitgerust worden met SSD geheugen waardoor ze nauwelijks geluid maken en 24/24u operationeel zijn.

 

 

Deze configuratie kan opgesteld worden in een LAN omgeving waardoor zowel server, scheduler als player in hetzelfde bedrijfsgebouw ondergebracht zijn. Deze componenten kunnen echter ook van elkaar verwijderd opgesteld staan en geconnecteerd zijn via het internet. Zo kan de server zich bevinden in het datacenter, de schedular bijvoorbeeld geïnstalleerd staan op PC’s in de hoofdgebouwen en kunnen de players / display’s opgesteld staan in de verschillende fillialen.

Recente Artikels

Digital Signage (PowerSign) verandert de manier waarop bedrijven communi

Hoewel de meeste mensen reeds uit ervaring weten "je krijgt wat

Support Nodig?

Nieuws

Friday, September 2, 2016 - 14:10
Thursday, September 19, 2013 - 23:24
Thursday, September 19, 2013 - 18:16

Social Media

               

Google+ PowerSign on google+
Go to top