+32(0)14 24 86 56     info@powersign.be

Diensten

PowerSign levert niet alleen de software voor de aansturing van uw digital signage. We voorzien ook in de nodige hardware en de volledige installatie, zodat u zonder problemen vlot van start kan gaan met digitale schermcommunicatie. Daarnaast helpen we u op weg om snel overweg te kunnen met de toepassingen.

PowerSign levert een totaaloplossing voor uw digital signage.

Aansluitend kunnen we ook onze diensten aanbieden op vlak van opleiding, support, grafisch ontwerp en content voor uw digital signage toepassing.

Onze diensten voor uw totaalproject

Powersign is de all-in-one oplossing voor uw digitale schermcommunicatie.

 • Installatie
  professionele apparatuur
  Onze techniekers zorgen voor een perfecte installatie van het volledige systeem. We gebruiken enkel kwalitatieve materialen zodat een optimale lifetime gegarandeerd wordt.
 • Design
  een aantrekkelijke look-and-feel
  Het oog wil ook wat. Onze designers gaan aan de slag met uw huisstijl en ontwerpen een aantrekkelijke interface die de boodschap op een duidelijke manier weergeeft.
 • Training
  digital signage in eigen beheer
  Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het makkelijk om de content op de schermen zelf te beheren. Zo bent u niet afhankelijk en is de info steeds up-to-date.
 • Maatwerk
  afgestemd op uw noden
  De mogelijkheden zijn eindeloos. Van entertainment en publiciteit, tot informatieverstrekking en industriële toepassingen. De juiste informatie op het juiste moment.
 • Support
  steeds tot uw dienst
  Onze specialisten staan voor u klaar bij het beheer van uw digital signare oplossing, technische vragen en om (bijkomende) opleidingen te geven.
 • Content
  afgestemd op de doelgroep
  Beheer zelf de inhoud van uw schermen, of doe een beroep op onze diensten om generieke inhoud aan te leveren. Uw schermen zijn steeds up to date en bevatten de nodige info.

Interesse in een demo?

Vul het onderstaande formulier in of contacteer ons via info@powersign.be of +32(0)14 24 86 56