+32(0)14 24 86 56     info@powersign.be

Digital signage

Bezoekers, voorbijgangers, klanten, werknemers en leveranciers op een eenvoudige, aantrekkelijke en effectieve manier informeren, dat is het doel van digital signage of narrowcasting. In plaats van statische infoborden, maak je gebruik van digitale schermen om de informatie weer te geven. Niet enkel maakt dit de boodschap visueel aantrekkelijker en opvallender, de gegevens makkelijk aanpasbaar en steeds up-to-date.

Een visueel aantrekkelijke boodschap, afgestemd op doelgroep, locatie en tijdstip.

Signage voor interne en externe communicatie

Gebruik tv-schermen voor interne communicatie. Breng je medewerkers en partners op de hoogte via beeldschermen aan de receptie, in de cafetaria of op de werkvloer. Het informeren van werknemers zorgt voor een betere betrokkenheid en productiviteit, verhoogde motivatie en meer veiligheid. 

Via digitale displays kunnen ook bezoekers en leveranciers optimaal geïnformeerd worden. Nieuws, promoties, meeting informatie of zelfs een persoonlijke verwelkoming. Digital signage maakt het mogelijk.

Signage voor meer sales

Communiceer promoties, acties en nieuwe producten via aantrekkelijke en geanimeerde visuals. Bewegende beelden trekken de aandacht van je bezoeker en motiveren om actie te ondernemen. Toon extra informatie en troeven en wek vertrouwen op een professionele manier. Of koppel e-commerce aan je fysieke winkel om meer producten te tonen en te verkopen met minder stock.

Gebruik dynamische boodschappen, afgestemd op het tijdstip en doelpubliek om gerichter te informeren. Met cameradetectie kan je statistieken verzamelen over het aantal bezoekers, de wandelrichting, het aantal bekeken boodschappen en de kijktijd.

Real-time informatie

Gebruik digital signage in een productieomgeving voor snellere interventies, gemotiveerdere werknemers en een verhoogde efficiëntie. Dankzij datavisualisatie wordt alle nodige informatie in real-time op een overzichtelijk dashboard weergegeven.  

Informatie zoals afkomstig van verschillende bronnen zoals OPC databases, sensoren, ERP-platformen en machinesturingen, wordt gecombineerd weergegeven op een overzichtelijk scherm. Dit kan in de vorm van cijfers, statistieken of kleurcodes. Onze enterprise-oplossing geeft deze data in real-time weer op het scherm.

Combineer systemen voor een optimale ervaring en beter efficiëntie

Onze expertise reikt verder dan digitale schermen. Zo is het mogelijk om verschillende technologieën en systemen aan mekaar te koppelen. Denk hierbij aan een geluids- of omroepsysteem of een bezoekersgeleidingssysteem. Uw bezoeker meldt zich aan via een kiosk en ontvangt een volgnummer en instructies. Of combineer digital signage met een brandalarm, om bij een evacuatie de richting aan te geven naar de dichtsbijzijnde uitgang.

Dankzij de multidisciplinaire aanpak van moederbedrijf HearSee, zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

Verwelkoming en begeleiding van bezoekers

Informeer en begeleid bezoekers met een digitale kiosk

Toon timetables, afspraken en locaties

Verwelkom je bezoekers op een aangename manier