+32(0)14 24 86 56     info@powersign.be

Over ons

Digital Signage Software

PowerSign is een totaaloplossing in digital signage software op basis van Microsoft PowerPoint. Naast de installatie en configuratie van de software, voorzien we ook in de nodige opleiding en support. Via onze partners Philipe, LG en Allsee leveren en installeren we beeldschermen van topkwaliteit die perfect geschikt zijn voor jouw toepassing.

Digital signage software met installatie en support  - made in Belgium

PowerSign werd ontwikkeld door HearSee bv. Wij zijn een Belgisch bedrijf dat security, IT, telecom en audiovisuele toepassingen levert aan onder meer KMO, industrie en overheidsinstanties. Onze multidisciplinaire expertise, proactieve aanpak en jarenlange ervaring maken het mogelijk om steeds een efficiënte totaaloplossing en een excellente service te bieden.

HearSee - Eye for technology

HEARSEE is uw totaalpartner voor innovatieve oplossingen die de efficiëntie, veiligheid en productiviteit in uw organisatie verbeteren. Dankzij de uitgebreide specialisaties van ons ervaren en gedreven team, combineren we technieken en methodes die een grote meerwaarde betekenen voor elk project.

Bezoek onze website: www.hearsee.be

Meer weten?

Wil je meer informatie over PowerSign en onze andere oplossingen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op per e-mail: info@powersign.be of telefoon: 014 24 86 56. Of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende afspraak of demonstratie!

Interesse in een demo?

Vul het onderstaande formulier in of contacteer ons via info@powersign.be of +32(0)14 24 86 56